Polish Fighters Forum
Administrator
!!! ONLY POLISH PLAYERS !!!
1. Podanie powinno zawierac wypelniona cala 1 czesc. Prosimy o szczerosc w wypelnianiu formularza, poniewaz w przypadku jakiegokolwiek klamstwa podanie zostaje automatycznie odrzucone
2. Do 2 czesci przechodzi ten kandydat, ktory otrzyma min. 75 % glosow klanowiczow w wewnetrznym glosowaniu.
3. Do klanu dostanie sie kandydat, ktory wygra min. 40 % gier z naszymi klanowiczami ( po 2 gry z kazdym z nas - Prusy i Anglia )
4. Po odrzuceniu podania mozna je ponownie zlozyc po uplywie 3 tygodni
Wzor podania nalezy skopiowac, zalozyc nowy temat oraz wypelnic 1 czesc w calosci.
Wzor podania:
I.Dane ubiegajacego sie o przylaczenie do klanu
1. Nick:
2. Imie:
3. Wczesniejsze nicki / klany:
4. Wiek:
5. Doswiadczenie kozackie:
6. Zaakcpetowanie rules klanowych ( $$$ def 10 pt ):Tak / Nie
7. Jakimi zwyciestwami mozesz sie pochwalic:
8. Dlaczego wybrales / wybralas [PF]??:
9. Miejsce zmaieszkania:
10.Nr. GG#:
11.Nr. Gracza ( na shellu należy wpisac: @@@GETID )
12.Akcptuję regulamin, który znajduje się tutaj: http://www.pfcoss.pun.pl/viewtopic.php?id=3 Tak/Nie
II. Gry testowe ( za XYZ nalezy wpisac wlasny nick )
1. XYZ vs -^Kr[T]eK^- :
2. XYZ vs -^Mi[K]a^- :
3. XYZ vs -WestBam- :
4. XYZ vs -TraXmaN- :
5. XYZ vs ^RIO^RIO^ :
6. XYZ vs ^-A[x]A-^
Nowy użytkownik
mailem chec do was dołączyć no ale wymagania sa dosc spore heh moze kiedys spr....
[PF]
Ja cie w sumie nawet nie znam ale skoro twierdzisz ze nie przejdziesz wymagan to nie pogramy na siebie
Last edited by [PF]-TraXmaN- (2008-01-28 16:52:19)
Administrator
no wymagania sa dosc wysokie z jednego naturalnego powodu [osdk]Matax, niewiele mi to mowi... jakas gierka sprawdzajaca??
Nowy użytkownik
SiW WiN AFF PE OSDK ;p ja na 1,30 grma kiedys moze przy okazji zagramy :)rewelacyjny nie jestem stracilem form mialem 8 miechow przerwy ;/ ale od tygodnia gram ponownie i powoli wracam do formy . ale wymganai macie neizle tak jak i klan zreszta pozdro
[PF]
dzieki:) tez uwazam, ze nasz klan jest ''cool'', ale tworza go ludzie wiec wymagania tez musza byc konkretne inaczej nooby, albo malolaci jak ta nasza ''zmora'' Blizzard.... . Nie znam Cie ale i tak z checia zagram z toba
Nic nie tracisz tylko 1.35 sobie zalatw. No i oczywiscie jesli nie czujesz sie na silach zeby grac przeciwko nam, z checia Cie podszkole. Tak czy siak powodzenia