Polish Fighters Forum
[PF]
Juz chyba wkoncu odswierzyc troche nasz klan , uwarzam ze rio jest nie wporzadku wobec nas i proponuje cos z tym zrobic . Moim zdaniem Krtek powinien dodac na logo nick Groma po za tym uwarzam ze juz czas rio wykluczyc i klan bedzie 5-osobowy . Mozemy tez od nowa otworzyc akademie tylko nie mozemy przyjmowac kazdego jak popadnie lecz musiny dac chetym jakis wymagania ile muasz grac minimalnie i moze wtedy bedzie wiecej takich graczy jak Grom co faktycznie chca cos sie nauczyc
[PF]
Hm... Masz racje, ale uważam że powinńiśmy dać czas dla rio do pażdziernika, kiedy zacznie sie szkoła studentów
Ps. Wtedy zobaczymy czy będzie grać.
Administrator
word mi nie chodzi i nie mam jak zedytowac
[PF]
Tak jak Grom mowi, ja bym dal Rio czas do przynajmniej polowy pazdziernika.
Skoro niema czasu teraz grac, widocznie gdzies pracuje i niema stalego dostepu do neta.
[PF]
Ja nie sadze, ze on kiedykolwiek zacznie jeszcze grac. Nie wiem jednak czy powinnismy go wykluczac, niech moze pozostanie honorowym klanowiczem z dostepem do forum, ale np bez glosu w podejmowaniu decyzji, bo i tak go nie ma... . Jezeli chodzi o akademie, to jak chcecie, ja juz nikogo nie ucze, bo to tak naprawde strata czasu, ktorego i tak nie mam. Zreszta juz powiedzialem otwarcie wczesniej, ze lew jest ostatni. Na tylu uczniow co sie przewinelo, wytrwal jeden, chodz w sumie to dobrze, bo reszta jak widac same leszcze .
Ten Sobieski jest calkiem, calkiem - mozna jego sprobowac zwerbowac, wydaje sie w porzadku i gra calkiem niezle... , ale mi to tez do szczescia nie jest potrzebne. Gram i tak glownie sam, bo w porannych godzinach, a wieczorami spie przed praca, wiec dla mnie bez roznicy
Ps: Pozdro dla wszystkich PF
[PF]
Teraz, to już Grom
Axa dobrze że rozwinołeś temat Sobieskiego, rozmawiałem z Warrenem i mówił że Jan chce iść do ZiZ
Mówił że wolałby żeby Jan poszedł do PF, można sprubować.
Ps. Niestety narazie niegra bo jest na ciążkim tehnikulum (ostatni rok) i cały czas kuje. Jak bedzie mial lżej to wróci do gry ale narazie nici
Last edited by [PF]^-Grom^- (2008-09-26 13:30:25)
[PF]
Jak nie gra to bez sensu, nie potrzebujemy kolejnego nieaktywnego gracza
[PF]
racja.............
[PF]
A moze zrobimy dzien, w ktorym wszyscy bedziemy grali, przez np 2-3h..... . To napewno odswiezy klan
Co wy na to?
Administrator
ja jestem za, miki nie ma w chacie wiec godziny mam free w tygodniu ( pod warunkiem ze beda to 2 godziny , nie wiecej )
[PF]
Również jestem za ( 2 godziny)
[PF]
Ja tez jestem za i proponuje zewby to byl piatek wieczorem np od 20 albo jesli komus nie psauje to istalimy inny termin
[PF]
dlamnie piątek pasuje Ale dla axy 20:00 to chyba zapuźno .
[PF]
No niestety za pozno a w piatek zawsze pracuje... Ale ja moge wstac o 19 bedzie spox , bo pozniej wychodze do pracy..
Administrator
w piatek bede mial Mike na glowie !! panowie litosci...